Top 3 mașini de frezat de la VHF

Pentru a obține cele mai bune rezultate în laboratorul de tehnică dentară ai nevoie de produse de calitate, de la producători recunoscuți pe piața de profil. Atunci când apare compromisul, apare și riscul ca rezultatele să nu fie întocmai cele dorite, iar costurile suplimentare să fie cuvântul la ordinea zilei. Am încercat aceste 3 tipuri de mașini de frezat de la VHF și le recomandăm specialiștilor din domeniu. 

 

VHF este unul dintre cei mai mari producători de mașini de frezat din lume și lideri de piață,  oferind garanția calității pentru orice produs, din orice gamă. Toate produsele sunt fabricate în Germania și sunt armonizate pentru a corespunde celor mai înalte standarde. 

 

Design-ul ergonomic și caracteristicile inovative sunt principalele două motive care ne-au determinat să folosim aceste produse în laboratorul nostru de tehnică dentară. Uite ce recomandăm aceste produse! 

 


Mașina de frezat VHF Impression K5 

Una dintre mașinile de frezat care are cea mai diversificată gamă de indicații protetice, putând fi folosită pe cazuri de:

 

  • coroane și punți reduse și anatomice
  • inlays și onlays 
  • abutment-uri
  • coroane telescopate 
  • fațete dentare 
  • table tops , gutiere, bare pe implanturi 
  • ghiduri chirurgicale 
  • proteze mobilizabile 

Mașina are 5 axe simultane(3 liniare și 2 rotaționale) și o construcție incredibil de stabilă, care optimizează timpii de lucru și garantează rezultate extraordinare. Mașina de frezat VHF Impression K5 are software  DENTAL CAM 7 inclus în pret  și o viteză de 60.000 RPM, ceea ce duce, din nou, la obținerea produsului finit într-un timp mai scurt decât alte produse similare.  Este recomandată doar pentru frezare uscată, nu și umedă. 

 


Mașina de frezat VHF Impression S5

Una din cele mai bune alegeri pe care le poate face un specialist în tehnică dentară, și asta deoarece mașina de frezat VHF Impressions S5 este una dintre cele mai performante mașini, cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Cel mai mare avantaj al VHF Impression S5 este că are un schimbător automat pentru 8 blankuri, ceee ce crește considerabil randamentul obținut.

 

Efortul depus este aproape minim, pentru că cele trei ionizatoare integrate curăță impecabil incinta de frezare de toate particulele de reziduuri. Precizia de frezare este foarte ridicată, acuratețea fiind de 3 microni.  VHF Impression S5 poate procesa o gamă foarte largă de materiale, ceea ce o face perfectă pentru un laborator cu o capacitate mai mare sau un laborator care are foarte multe cereri. Optimimează la maxim timpii de lucru/ producție și caracteristicile speciale pe care le are elimină orice risc. 

 

 

Mașina de frezat VHF Impression K4 Edition

Ce o recomandă? În primul rând, construcția rigidă și solidă, ce o face perfectă pentru frezarea aliajelor dure, precum Co-Cr. Design-ul compact o face ușor de utilizat, iar greutatea este mult mai redusă decât în cazul mașinii de frezat VHF Impression K5 și VHF Impression S5. Rezultatele obținute sunt întotdeauna cele dorite, chiar și pentru cel mai exigent sau perfectionist specialist. 

 

VHF Impression K4 Edition este indicate pentru coroane și punți reduse și anatomice, inlays, onlays, abutmenturi, coroane telescopate și table top-uri. Softaware-ul DENTAL CAM 7 este inclus, odată cu achiziția acestui tip de produs. 

 

Indiferent de mașina de frezat pe care am folosit-o (din cele 3 prezentate), rezultatele au fost mereu cele scontate. Este foarte important ca mașinile de frezat să fie alese în funcție de capacitatea și cererea existentă la nivelul laboratorului de tehnică dentară.