Tot ceea ce trebuie să știi despre scanarea intraorală cu TRIOS by 3SHAPE!

Cu siguranță ai auzit de scannerele intraorale TRIOS by 3SHAPE și cel mai probabil ai achiziționat unul pentru cabinetul sau laboratorul tău de tehnică dentară. Dacă nu ai achiziționat încă unul și ai în plan să faci acest lucru,  ar trebui să citești următorul material, care va răspunde cu siguranță tuturor curiozităților pe care le ai despre scanarea intraorală. 


Scanarea intraorală realizată cu ajutorul scannerelor de la TRIOS by 3SHAPE reprezintă cea mai potrivită alegere pentru specialiștii care doresc să eficientizeze munca în laboratorul dentar sau în cabinet și să asigure, în același timp, un confort sporit pentru pacienți. 


Indiferent de gama aleasă, scannerele TRIOS by 3SHAPE respectă aceleași standarde de performanță și eficiență, caracteristice brandului. 


Unicitatea acestui tip de scannere este dată de faptul că scanează complet arcadele dentare în mai puțin de 2 minute, oferind specialistului imagini volumetrice în timp real, imagini cu o acuratețe ridicată.


Sunt 3 caracteristici tehnice care ajută specialistul să aibă cele mai bune rezultate atunci când folosește scannerele intraorale TRIOS de la 3SHAPE:


SMART TIPS - Cu ajutorul vârfurilor inteligente, device-ul este încălzit și pregătit pentru scanere în doar câteva secunde. Acest lucru se traduce prin eliminarea timpilor morți, care pot crea disconfort pacientului.TEHNOLOGIE WIRELESS – Deoarece nu mai există fire care pot încurca procesul de scanare, munca în cabinet este eficientizată considerabil. Scannerele devin ușor de folosit de către orice specialist, iar pacientul se simte mult mai confortabil;DURATĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI RIDICATĂ - Datorită vârfurilor inteligente și a încălzirii ultra-rapide, durata de viață a bateriei pentru orice produs din orice gamă TRIOS by 3SHAPE este prelungită cu 30%, lucru esențial atunci când ai multe programări. Impresiile digitale prind viață aproape instantaneu, oferind pacientului o experiență inedită. Cel mai bun motiv pentru a alege scannerele intraorale TRIOS 3 SHAPE sunt este versatilitatea acestor produse, care se adaptează perfect nevoilor din cabinetul tău.