High Class Medical

 

Noi nu vindem „dispozitive si aparate medicale” asa cum sugereaza codul caen, noi suntem un colaborator care face echipa cu comunitatea stomatologica de peste 20 de ani si care completeaza munca si eforturile dvs din cabinet cu cele mai moderne tehnici, tehnologii si materiale din domeniu implicand timpul, priceperea, experienta si atentia la toate detaliile in vederea personalizarii lucrarilor pentru a obtine cel mai bun rezultat estetic.


Acest lucru include si interactiunea cu pacientul in cazurile dificile, in vederea stabilirii formei si a culorii viitoarei lucrari, punandu-i la dispozitie diverse modele pentru a facilita alegerea, se fac poze profesionale, se inregistraza culoarea cu chei idividualizate, se fac simulari digitale si modelaje diagnostic, scheletul metalic sau de zirconiu al luracrii este adaptat la microscop iar personalizarea finala a lucrarii va imita textura si efectele din dintele natural.

 

ISO 9001:2015 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

 

ISO 13485 specifica cerintele pentru un sistem de management al calitatii acolo unde o organizatie are nevoie sa demonstreze capacitatea sa de a furniza dispozitive medicale si serviciile aferente care in mod constant satisfac cerintele clientului si cerintele de reglementare aplicabile. Este singurul standard utilizat la nivel international, de catre producatorii de aparatura medicala. Implementarea ISO 13485 permite reducerea riscurilor pentru companii care fabrica sau furnizeaza dispozitive medicale  si servicii aferente acestora in toate etapele de realizare.

Galerie Foto