COCOLUX - cel mai bun asistent în fotografie dentară

Dezvoltarea tehnologică atinge un nou nivel odată cu apariția COCOlux, singurul dispozitiv existent pe piață care poate reduce la minim timpii petrecuți de specialist în realizarea fotografiei dentare. Pe scurt, COCOLUX este produsul perfect, pe care orice specialist ar trebui să îl aibă în laborator sau cabinet! Există numai avantaje în a avea un astfel de aparat , avantaje care sunt confirmate de foarte mulți specialiști internaționali. 

 

COCOLUX este cea mai simplă și la îndemână soluție atunci când vine vorba de realizarea fotografiilor dentare. Din start, rezolvă o serie de probleme precum: greutatea camerei, lipsa luminii suficiente, unghiurile dificil de fotografiat. 


COCOLUX este un dispozitiv de dimensiuni reduse, care poate fi adaptat oricărui tip de telefon smart, fie Android, fie iOS. Acesta poate fi atașat telefonului, iar forma lui este circulară, pentru a ajuta specialistul să obțină rezultate similare unui apparat foto, într-un timp mult mai redus. 


Care sunt avantajele COCOLux?

  • Fotografii în timpi reduși- Datorită faptului că dispozitivul are dimensiuni reduse, acesta poate fi ușor de manevrat, reducând la maxim timpii de realizare a fotografiilor dentare
  • Confort sporit pentru pacient -Tot dimensiunile reduse ajută la a asigura un confort sporit al pacientului în timpul realizării fotografiilor dentare. 
  • Expunere excepțională a imaginii - Datorită celor două moduri bliț disponibile, specialistul obține o expunere foarte bună a imaginii. În plus, COCOlux se poate roti la 90 de grade, ceea ce permite folosirea blițului atât pe verticală, cât și pe diagonală.  Indicele de redare a culorii  (CRI) emite nuanțe asemănătoare luminiii naturale, (temperatura de culoare 5.500K / CRI 90 Ra +), folosind LED-ul pentru a avantaja pentru determinarea exactă a nuanței și a culorii.

 

Specialiștii nu mai sunt nevoiți să facă reglajele de culoare și temperatură, acestea fiind realizate automat de COCOLux. Acest lucru se traduce prin timpi mult reduși față de variantele clasice. Iar dacă adăugăm și cele câteva secunde de instalare a dispozitivului, produsul devine PERFECT pentru orice tehnician dentar. 


Dacă nu este încă pe wishlist-ul tău de produse, este momentul să îl treci. COCOLux este o soluție inovativă și rapidă pentru toate problemele ce țin de fotografiere dentară!